Tgrt Haber
17 May 2022 07:44 - Güncelleme : 17 May 2022 09:10

Son dakika: Arnavutköy'de fabrika yangını! Diğer fabrikalara da sıçradı

Son dakika haberi: Arnavutköy Haraççı’da bulunan plastik fabrikasında yangın çıktı. Alev alev yanan plastik fabrikasına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yanındaki fabrikalara da sirayet eden yangında itfaiye ekiplerinin çalışması sürerken fabrikalardan zaman zaman patlama sesleri geldiği öğrenildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
arnavutköy,fabrika,yangın

Arnavutköy'de aydınlatma malzemesi üretilen bir fabrikada,sabahın erken saatlerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına ekiplerin müdahalesi sürerken fabrikadan zaman zaman patlama sesleri de yükseldi. 

Arnavutköy Haraççı Mahallesi Madalya Sokak'ta bulunan, aydınlatma malzemesi üretilen bir fabrikada saat 07.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın fabrikayı sardı.

VATANDAŞLAR DAMACANAYLA SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI

İhbar üzerine Çatalca, Başakşehir, Beylikdüzü, Esenyurt'tan itfaiye ekipleri olay yerine geldi. Vatandaşlar da yangını söndürme çalışmalarına yardım etti. Vatandaşlar damacana ve hortum ile yangına müdahale etti. Olay yerine gelen polis ekipleri de çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

Birkaç sokak kapatılırken, yandaki işletmelerdeki çalışmalar da durduruldu. Öte yandan, itfaiye ekiplerinin alevlere teslim olan fabrikayı söndürme çalışması havadan görüntülendi. Ekiplerin yangını söndürme çalışması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...