Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ağustos 2021 07:02

Artvin'de 33 ev yandı

Artvin'in Yusufeli ilçesi Yüncüler köyünde öğle saatlerinde çıkan yangın yaklaşık 5 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alınırken, çıkan yangında 33 ev ile 5 samanlık kullanılamaz hale geldi.

Artvin'de 33 ev yandı
artvin,,yangın,

Artvin'in Yusufeli ilçesinde dün öğle saatlerinde çıkan yangın yaklaşık beş saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alınırken, çıkan yangında 33 ev ile beş samanlık kullanılamaz hâle geldi.

İlçenin Yüncüler köyü Tabgit Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Rüzgârın ve sıcak havanın etkisi ile büyüyen yangın, mahalledeki ahşap evleri sararken kısa sürede büyüyen yangın mahallenin tamamını sardı. Yusufeli Belediyesine ait itfaiye ekipleri, AFAD, jandarma, Orman İşletme Şefliği ekiplerinin ve köylülerin müdahale ettiği yangın yaklaşık beş saatlik bir çalışmanın ardından mahallenin yanındaki ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı.

Artvin'de 33 ev yandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...