Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Kasım 2017 12:11

Askeri alanlar yeşil kalacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, askeri alanların hepsinin yeşil alan olacağını bu konuda ters bir düşünce olmadığını söyledi.

Askeri alanlar yeşil kalacak
askeri alan,,yeşil alan,,cumhurbaşkanı erdoğan,

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ERDOĞAN TALİMAT VERDİ

Şehir içindeki askeri alanlarla ilgili konuşan Bakan Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuda kesin bir talimatı olduğunu ifade etti.

"HEPSİ YEŞİL ALAN OLACAK"

Özhaseki, "Şehir içerisinde kalan askeri alanlar, bundan 50-60 yıl kadar önce bazen daha eski, şehirlerin çeperlerinde yer alan askeriyenin kullanacağı yerlerdi. Şehirler öyle büyümüş ki askeri alanları içine almış ve yutmuş. Buraların dışarıya taşınması çok doğru bir fikir. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı var, hepsi yeşil alan olacak. O konuda kimsede ters bir düşünce yok." diye konuştu.

Askeri alanlar yeşil kalacak

Askeri alanlar yeşil kalacak

Askeri alanlar yeşil kalacak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...