Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Eylül 2015 09:48

Askeri birliğe saldırı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi'ndeki Yeşilova Sınır Karakolu ve Umurlu 34. Hudut Taburu'nun üst bölgelerine terör örgütü PKK'lılar tarafından havan ve otomatik silahlarla saldırı düzenlendi.

Askeri birliğe saldırı
askeri birlik,hakkari,saldırı,

Saldırıya askerler anında karşılık verirken, yapılan top atışlarının ardından dumanlar yükseldiği görüldü. Yeşilova Sınır Karakolu ve Umurlu 34. Hudut Taburu'nun üst bölgelerine yönelik saldırı saat 16.30 sıralarında gerçekleştirildi. Terör örgütü PKK'lılar ilk olarak Irak sınırındaki Derecik Beldesi'nde konuşlu bulunan Yeşilova Karakolu Mamreşan üs bölgesine, ardından da Umurlu 34. Hudut Taburu'nun üst bölgesine havan ve otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıya Umurlu 34. Hudut Taburu ve Yeşilova Sınır Karakolu'ndaki askerler anında karşılık verdi. Askerler saldırının ardından bazı bölgeye yoğun top atışıyla karşılık verdi. Yaklaşık bir saat süren silah seslerinin ardından top atışlarının yapıldığı bölgeden dumanların yükseldiği gözlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...