Tgrt Haber
16 Temmuz 2016 07:16

Askeri üsten çıkmak isteyen askerlere izin verilmedi

Adana 10. Hava Tanker Üs Komutanlığı ile Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığından çıkmak isteyen bazı askeri araçlara polis izin vermedi.

Askeri üsten çıkmak isteyen askerlere izin verilmedi
darbe, askeri darbe, fetö

Alınan bilgiye göre, Adana 10. Hava Tanker Üs Komutanlığından yaklaşık 30 askerin, transit araçla Jandarma Bölge ve İl Jandarma komutanlıklarının bulunduğu yerleşkeye gitmek için üsten çıkacağı bilgisini alan polis, nizamiye önünde askerleri durdurdu.

Askerlerin çıkmasına izin vermeyen polis, nizamiye önünde TOMA ve zırhlı araçlarla önlem aldı.

Polislerin, üssün diğer kapısında da önlem aldığı görüldü.

Gaziantep

Öte yandan, Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığından bazı askeri araçların dışarı çıkacağını haber alan bazı vatandaşlar ile sivil polis ekipleri, kışla çevresinde güvenlik önlemleri aldı.

Belediyelere ait çok sayıda iş makinası ile işçi taşımacılığı yapan bazı firmalara ait minibüs ve otobüslerinde kışlanın etrafını kuşattığı bölgede çok sayıda terörle mücadele şubesi ekiplerinin de çevrede silahlı şekilde güvenlik önlemleri aldığı gözlendi.

Polislerin, üssün diğer kapısında da önlem aldığı görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...