Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Kasım 2016 01:14

Atatürk Havalimanı'nda korku dolu anlar

Atatürk Havalimanı'na ana kapıdan motosikletle girdikten sonra havaya ateş açıp kaçan kişiyi yakalamak için havalimanı araç giriş-çıkış trafiğine kapandı.

Atatürk Havalimanı'nda korku dolu anlar
atatürk havalimanı

Polisin dur ihtarına uymayan motosikletli iki kişi ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı. Yaşanan kovalamaca sonucunda şüpheli iki şahsın etkisiz hale getirilerek gözaltına alındığı öğrenildi. Atatürk Havalimanı'na ana kapıdan motosikletle girdikten sonra motosikletin motorunu patlatıp kaçan kişiyi Havaalanının otopark bölümünde kıskıvrak yakalandı. Saldırganların Mecnun Koca ve Muhammet Hocaali olduğu belirtildi. Havalimanında araç giriş-çıkışı normale döndü.

TÜRK HAVA YOLLARI BASIN MÜŞAVİRİ'NDEN AÇIKLAMA

Olay sonrası güvenlik güçleri takip başlattı. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, olay sonrası twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Havalimanı çıkışlı uçuşlarımız devam etmektedir' dedi.

VALİ VASİP ŞAHİN'DEN OLAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Vasip Şahin twitter hesabından açıklamalarda bulundu. İşte Vali Şahin'in tweetleri;

"Bu gece Atatürk Hava Limanında dur ikazına uymayan motosikletli 2kişi polisimizce havaya ateş edilmek suretiyle durdurularak yakalanmıştır. İlk incelemede şahısların üzerinde herhangi bir silah veya patlayıcı madde bulunmamıştır. Hava limanı yolcu giriş ve çıkışlarına açıktır. Vatandaşlarımızın bunun dışındaki bilgilere itibar etmemelerini rica ediyorum"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...