Tgrt Haber
13 Kasım 2021 09:40

AUZEF sınav sonuçları açıklandı! Auzef sınav sonuçları sorgulama ekranı..

"AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı?" merak edilenler arasında. 13-14 Kasım'da binlerce öğrencinin gireceği sınavın sonuçları şimdiden sorgulanıyor. Peki, AUZEF güz dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı? Haberimizde...

AUZEF sınav sonuçları açıklandı! Auzef sınav sonuçları sorgulama ekranı..
AUZEF,istanbul üniversitesi,açıköğretim,auzef sınav sonucu,sınav sonucu

"AUZEF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?" binlerce açıköğretim öğrencisinin sorguladıkları arasında yer alıyor. 13-14 Kasım tarihlerinde binlerce öğrencinin girdiği sınavlar, dört oturumda yapılacak ve sonrasında sorular ile cevaplar yayınlanacak. Peki, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi güz dönemi ara sınav sonuçları açıklandı mı? Soru ve cevaplar ne zaman yayınlanacak? Haber detaylarında...

AUZEF GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

13-14 Kasım tarihinde gerçekleştirilen AUZEF sınav sonuçları açıklandı. 26 Kasım akşamı açıklanan sonuçlar, Auzef resmi sitesi üzerinden yayınlandı. Hesap bilgileriyle sisteme giriş yapan öğrenciler, uzun zamandır bekledikleri sonuçlara rahatlıkla erişebiliyor. 

AUZEF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

AUZEF GÜZ DÖNEMİ ARA SINAVI GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

AUZEF sınav giriş belgesi sınava girecek binlerce öğrenci tarafından sorgulanmaya devam ediyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınavına girmek için alınması gereken giriş belgesini buraya tıklayarak alabilirsiniz. 

AUZEF GÜZ DÖNEMİ ARA SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

AUZEF sınavına giren binlerce açıköğretim öğrencisi sınav sonuçlarını merak ediyor. Siz de sınav sorgulama ekranına buradan ulaşabilir; kullanıcı adı ve şifrenizi girerek sınav sonucunuzu görüntüleyebilirsiniz.

AUZEF GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

AUZEF final sınavları 18 - 19 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecektir. 13-14 Kasım 2021'de dört oturum halinde ve yüz yüze gerçekleştirilen AUZEF güz dönemi ara sınavları gibi; yine yüz yüze ve dört oturum halinde planlanmaktadır. Detaylı akademik takvimi görüntüleyebilirsiniz:

AUZEF sınav sonuçları açıklandı! Auzef sınav sonuçları sorgulama ekranı..

AUZEF SINAVI NASIL UYGULANIR?

AUZEF'in gerçekleştirdiği sınavların birçoğu çoktan seçmeli test şeklinde hazırlanmaktadır. Her dersın sınavı için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için toplam 30 dakika süre verilmektedir.
Bazı Uzaktan Öğretim programlarında çoktan seçmeli test tipinin dışında klasik ya da sözlü sınavlar da metodlar arasındadır. 

AUZEF NEDİR? 

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, açıköğretim ve uzaktan öğretim programlarının faaliyetlerini sürdüren fakültedir. 2009 yılı itibariyle uzaktan öğretim, 2011 yılı itibariyle de açıköğretim kapsamında programlara öğrenci kabul eden AUZEF, ülkemizde açık ve uzaktan öğretim hizmeti veren tek fakültedir.

AUZEF dahilinde; 24 lisans, 22 ön Lisans ve 7 lisans tamamlama programı bulunmaktadır. Bu programların 33'i açıköğretime, 18'i AUZEF'e bağlı uzaktan öğretim; ikisi de diğer fakültelere bağlı uzaktan öğretim programlarıdır. 

AUZEF, bünyesi dahilindeki öğrencilere dünyanın her yerinde, internet üzerinden İstanbul Üniversitesi standartları ile öğretim görme şansı vermektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...