Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Eylül 2019 11:35

Avcılar E-5'te trafiği kilitleyen kaza

Avcılar'dan Beylikdüzü'ne giden hususi araç sürücüsü sapağı kaçırıp aniden direksiyonu kırınca önce yol ayrım kaldırımına ardından metrobüs bariyerlerine çarptı. Kaza yapan sürücü kullanılamaz hale gelen araçtan burnu bile kanamadan çıkarken Beylikdüzü istikametinde yoğun trafik oluştu.

Avcılar E-5'te trafiği kilitleyen kaza
avcılar,,trafik kazası,,E-5,

Metrobüs bariyerine çarpan araç perte çıkarken sürücünün burnu bile kanamadı.

Hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan çıktı

10.30 sıralarında E-5 karayolu Avcılar Mustafa Kemal Paşa mevkisi Beylikdüzü istikametinde, 34 JV 5950 plakalı araç sürücüsü Parseller sapağını kaçırdı. Sürücünün bir anda manevra yapması ile araç önce yol uyarı tabelasına ardından kaldırıma oradan da metrobüs yolu bariyerlerine vurdu. Çarpmanın şiddeti ile olduğu yerde dönen araç sürücü kendi imkanları ile araçtan çıktı. Kaza sonrası 'pert'e çıkan araçtan çıkan sürücünün burnu bile kanamadı.

Avcılar E-5'te trafiği kilitleyen kaza

Aracın kaldırılmasıyla trafikte oluşan yoğunluk sona erdi

Olay yerine tedbir amaçlı 112 sağlık ekipleri, itfaiye ekipleri ve polis ekipleri çağrıldı. Trafik polislerinin çağırdığı çekici yardımı ile araç yoldan kaldırıldı. Bir süre yoğun trafik oluşan yol açılırken görgü tanığı ise yaşananları aktararak, aracın önce yol ayrım kaldırımı ardından da bariyerlere çarptığını söyledi.

Avcılar E-5'te trafiği kilitleyen kaza

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...