Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Eylül 2020 14:25

Avcılar'da dehşet anları! Polis alarma geçti

Avcılar’da bir mağazaya giren silahlı kişi, polisi alarma geçirdi. Silah zoruyla içeridekileri dışarı çıkaran şahıs, elindeki benzin şişesini dökerek yakma tehdidinde bulundu. Polisin şahsı ikna çabası sürüyor.

Avcılar'da dehşet anları! Polis alarma geçti
avcılar

Olay, saat 13.00 sıralarında Merkez Mahallesi Harmanyeri Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın zemin katındaki çanta dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kentsel dönüşüm nedeniyle dükkanının boşaltılmasına karşı çıkan kiracı Recep B., zabıta ekiplerinin gelmesiyle çılgına döndü. Dükkanını boşaltmayacağını söyleyen Recep B., eline aldığı pompalı tüfekle etrafa bir el ateş açtı. Daha sonra dükkana kendini kapatan şahıs, tehditlerde bulunarak dükkanı yakacağını söyledi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Polisler çevrede geniş güvenlik önlemi alarak ,sokağı trafiğe kapattı. Recep B., ikna olmayınca olay yerine müzakereci polis ve özel harekat polisleri sevk edildi. Müzakereci polisler şüpheliyi ikna etmek için çalışma başlattı. Recep B., bir saat süren çalışmaların ardından ikna edildi. İkna edilen şahıs, polis otosuna bindirilerek polis merkezine götürüldü.

"Dükkan bulamayınca bu tür bir eyleme kalkıştı"

Recep B.'nin arkadaşı Levent Yıldırım, "Benim çok samimi arkadaşım. Binanın yıkım kararı çıkmış. Arkadaşım da dükkan bulamayınca bu tür bir eyleme kalkıştı. Eylemde kazasız belasız bitti. Silahı varmış. Kimseye zarar vermez. Kendini yakardı, kimseye zarar vermezdi" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...