Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Nisan 2016 16:58

AVM'de korkunç kaza

Söke'de alışveriş merkezinde facianın eşiğinden dönüldü. Fırtına nedeniyle uçan demir merdiven, merkezde gezen Levent Eser (29) ve eşi Merve Ece Eser’in (29) üstüne düştü. Yaklaşık beş metreden düşen merdiven genç çiftin yaralanmasına neden olurken, facianın adeta eşiğinden dönüldü.

AVM'de korkunç kaza
avm kaza,

Alışveriş merkezine giden Levent Eser (29) ve eşi Merve Ece Eser (29) çifti, alış veriş merkezinde beklenmedik sürpriz bir kaza ile karşılaştı. Çift mağazada gezerken aşırı rüzgarın etkisi ile çatıda bayrak asmak için kullanıldığı öğrenilen demir merdiven üzerlerine düştü. Merdivenin düştüğünü fark ederek refleks hareketi ile eşini korumaya çalışan Levent Eser’in hamlesi başarılı olmadı ama felaketi de önledi. Düşen merdiven Levent Eser’in kolundan, eşi Merve Ece Eser’in ise kolundan ve ayaklarından yaralanmasına yol açtı.
Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri müdahale ederken, genç kadın ve eşi ambülansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, çevredeki güvenlik kameralarından olayın nasıl olduğu inceleme altına alındığı öğrenildi. Söke Belediyesi personeli oldukları öğrenilen genç çiftin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...