Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Temmuz 2022 10:31 - Güncelleme : 07 Temmuz 2022 11:13

Avukat anne ve kızı iki ayrı yerde kaçırıldı

Diyarbakır'da geçen mart ayında babası F.G. tarafından kaçırıldıktan sonra polis merkezinde annesine teslim edilen 3 yaşındaki B.D.G. ile avukat annesi Türkan Gülistan Tekin, dün akşam saatlerinde iki ayrı yerde kaçırıldı.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
diyarbakır

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesine Diclekent Bulvarı'nda yaşanan olayda Avukat Türkan Gülistan Tekin ve velayeti kendisinde olan 2,5 yaşındaki kızı, boşanma aşamasındaki kocası tarafından kaçırıldı. 

KADESTEN YARDIM İSTEMİŞ

Avukat Tekin mahkeme kararı gereği velayeti kendisinde olan 2,5 yaşındaki kızı B.D.G.'nin babası tarafından mart ayında evden götürüldüğünü ve kızından 1 aydır haber alamadığını iddia etmişti. 

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADILAR

Öte yandan boşanma aşamasındaki eşi F.G., tarafından sopalı saldırı girişimine maruz kalan avukat Tekin, KADES uygulamasıyla durumu polis ekiplerine bildirmişti. Tekin’in şikayeti üzerine olay yerine gelen polis F.G.’yi gözaltına alarak karakola götürmüştü.

Avukat anne ve kızı iki ayrı yerde kaçırıldı

Tarafların birbirinden şikayetçi olmaması üzerine polis ekipleri, çocuğu babadan alarak anne Tekin'e teslim etmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...