Tgrt Haber
08 Temmuz 2022 08:55 - Güncelleme : 08 Temmuz 2022 09:04

Avukat ve müvekkilinin cinayetinde yeni detaylar: Katilin abisinin öz oğluna yaptığı kan dondurdu! Ailece caniler

Avukat Servet Bakırtaş ile onun müvekkili olan davalısı Öznur Tufan’ı kurşuna dizen Abdullah Türkoğlu’nun ailesiyle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Uzun yıllardır birbirlerini tanıyan Öznur Tufan ile katil zanlısının sık sık problem yaşadığı öğrenilirken Türkoğlu’nun abisinin öz oğluna yaptığı kan dondurdu.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: SABAH
Avukat ve müvekkilinin cinayetinde yeni detaylar: Katilin abisinin öz oğluna yaptığı kan dondurdu! Ailece caniler
avukat,cinayet,istanbul

Davalı olduğu Öznur Tufan ile Avukat Servet Bakırtaş’ı katleden Abdullah Türkoğlu’nun işlediği korkunç çifte cinayette yeni detaylar ortaya çıktı. Önceki gün avukat ile davacı olduğu müvekkiline kurşun yağdırdıktan sonra ifadesi ortaya çıkan Türkoğlu’nun kendisi gibi abisinin de cani olduğu öğrenildi.

MÜŞTERİ KAVGASINDA YEĞENİNİ YARALADI

Eyüp Sultan Camisi'nde tabutuna avukat cübbesi örtülerek son yolculuğuna uğurlanan avukat Servet Bakırtaş'ın eşi Günsenin Bakırtaş, "Müebbet almasını istiyoruz" derken çifte cinayeti işleyen Türkoğlu’nun Öznur Tufan ile uzun yıllardır tanıştıkları ve Yenibosna Spotçular Çarşısı'nda iki komşu esnaf oldukları öğrenildi. İkili arasında müşteri kapma başta olmak üzere çeşitli nedenlerle sık sık tartışma yaşandığı bilinirken 2013 yılında yaşanan son tartışmada Abdullah Türkoğlu, Öznur Tufan'ın yeğeni Burak Ocak'ı 4 kurşunla yaralayarak 8,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 4 yıl 2 ay cezaevinde kalan Türkoğlu, karşı tarafa kin besledi.

Avukat ve müvekkilinin cinayetinde yeni detaylar: Katilin abisinin öz oğluna yaptığı kan dondurdu! Ailece caniler

"BURAK'I GÖRSEYDİM ONU DA ÖLDÜRECEKTİM"

Cezaevinden çıkınca kendisine 900 bin liralık tazminat davası açıldığını, faiziyle birlikte 1,5 milyon TL'ye yakın tazminatla karşı karşıya kaldığını öğrenince davanın geri çekilmesini isteyen Türkoğlu, talebi reddedilince de hem avukatı hem de müvekkilini öldürdü.

Emniyetteki ifadesine ulaşılan sanığın, "Cezaevindeyken evimi satıp vergi borcumu ödedim. Burak Ocak'ın hastane masraflarını karşıladım. Benim ve ablamın üzerine aşırı geldikleri için onları öldürmeye karar verdim. Avukatın ofisine gittim. Bir bardak su istedim, verdi. O sırada vurdum. Sonra da Öznur Tufan'a gidip hiçbir bir şey demeden direkt ateş ettim. Burak Ocak'ı görseydim, onu da öldürecektim." Dediği öğrenildi.

"ABİSİ DE ÖZ OĞLUNU ÖLDÜRDÜ"

Çifte cinayetten şans eseri kurtulan Burak Ocak ise "Avukatı vurmuş, oradan benim evime doğru gitmiş. Beni bulamayınca dükkana gidip dükkanda kimi bulduysa sıkmış. Öz teyzem vardı. 72 yaşında kadın tespih çekerken göğsünden vurup kaçmış. Olay bundan ibaret. Abisi de geçen senelerde öz oğlunu 16 yerinden bıçaklayıp öldürdü. Ailece caniler." Şeklinde konuştu.

Avukat ve müvekkilinin cinayetinde yeni detaylar: Katilin abisinin öz oğluna yaptığı kan dondurdu! Ailece caniler

"ARTIK YETER" EYLEMİ

Avukat Bakırtaş’ın ölümünün ardından dün Bakırköy Adliyesi’nde toplanan meslektaşları, boykot çağrısında bulunarak avukat ölümlerinin durdurulmasını istedi. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan, İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu, öldürülen avukatın ortağı Tuğçe Karadağ 'Artık yeter' dedi.

Öldürülen avukatın ortağı Tuğçe Karadağ basın açıklamasında bulundu. Servet Bakırtaş'ın kızı stajyer avukat Elif Bakırtaş ise babasının cübbesini giyerek eyleme katıldı.

 

Kaynak: SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...