Tgrt Haber
16 Aralık 2016 06:34

Avukatlardan Çevik Kuvvet’e anlamlı hediye

Bir grup avukat, İstanbul Adalet Sarayı’nda görevli Çevik Kuvvet polislerine başsağlığı dileyerek Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı armağan etti.

Avukatlardan Çevik Kuvvet’e anlamlı hediye
çevik kuvvet, kuranı kerim, hediye, avukat

Geçtiğimiz Cumartesi gecesi Beşiktaş’ta 37’si polis 44 vatandaşın şehit olduğu hain terör saldırısının ardından bir grup avukat, İstanbul Adalet Sarayında polislere ziyarette bulundu. Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayının giriş katındaki Atrium alanında toplanan ve kendilerini “İstanbul Milliyetçi Avukatlar Grubu” olarak tanıtan bir grup avukat adliyenin karakolunu ziyaret etti.
Karakol Amiri ve Çevik Kuvvet Amiri’ne çiçek, Kur’an-ı kerim ve Türk bayrağı armağan ederek başsağlığında bulunan avukatlar daha sonra adliyenin C blok girişinde görevli Çevik Kuvvet polislerini ziyaret etti. İstanbul Milliyetçi Avukatlar Grubu olarak, her zaman Türk polisinin yanında olduklarını kaydeden avukatlar hain saldırıyı kınadıklarını belirttiler.
Çevik Kuvvet polislerine tek tek Türk bayrağına sarılı Kuran-ı kerim hediye eden avukatlar, taziye dileklerinin ardından adliyeden ayrıldı. Polis memurlarının kendilerine armağan edilen Kur’an-ı Kerim’i öpmeleri de dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...