Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Mart 2016 16:29

Aydın’da bomba paniği

Aydın’ın Efeler ilçesinde kentin en işlek noktasına bırakılan boş ayakkabı kutusu, bomba paniğinin yaşanmasına neden oldu.

Aydın’da bomba paniği
aydın, bomba paniği,

Olay, saat 13.30 sıralarında Efeler merkez İstasyon Meydanı’nın ortasında bulunan sıcaklık ve saati gösteren panonun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kentin yay ve araç trafiği olarak en işlek noktasında bulunan panonun dibine bırakılan ayakkabı kutusunu fark eden vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Son dönemde artırılan güvenlik önlemleri nedeniyle sürekli olarak kent meydanında görev yapan polis ekipleri, kısa sürede bölgeye ulaşarak olay yerini güvenlik şeridiyle kapattı.
Yaya ve araç trafiğinin durdurulmasının ardından şüpheli ayakkabı kutusunun incelenmesi için bomba imha uzmanından destek istendi. Özel kıyafetiyle inceleme yapan bomba imha uzmanı, ayakkabı kutusunun boş olduğunu belirledi. Bölgedeki güvenlik şeridinin kaldırılmasının ardından yaya ve araç trafiği normale döndü.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...