Tgrt Haber
02 Nisan 2016 14:17

Aydın'da minibüs yoldan çıktı, 12 yaralı

Aydın’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 12 kişi yaralandı. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtilirken kaza yolcu minibüsünün yoldan çıkması sonucu meydana geldi.

Aydın'da minibüs yoldan çıktı, 12 yaralı
aydın, kaza, minibüs

Edinilen bilgiye göre; Aydın’dan aldığı yolcuları Köşk’e götürmekte olan ve sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen 09 M 8001 plakalı Köşk Birlik minibüsü Daville Kavşağı’na geldiği sırada bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Önce kaldırıma çıkan minibüs daha sonra da direğe ve yol kenarındaki tabelalara çarptıktan sonra durabildi. Kazada sürücü ile birlikte araç içerisindeki yolculardan 10 kişi olay yerine çağrılan ambulanslarla hastanelere kaldırılırken, kazadan sonra rahatsızlık hisseden iki kişi de kendi imkanları ile hastaneye geldi.
Kazada maddi hasar meydana gelirken, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...