Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Temmuz 2020 17:20

Ayhan Yıldırım Büşranınönerisi’nin büyümesini ekonomik duruma bağladı

Türkiye’de işsizlik hızla artarken, ekonomik olarak da zor günler yaşayan vatandaşlar internetten para kazanmanın yollarını aramaya başladı. İnternetten para kazanamayanlar da ücretsiz değerli ürünler edinmenin en kestirme yolu olan çekiliş sayfalarını takip ediyor.

Ayhan Yıldırım Büşranınönerisi’nin büyümesini ekonomik duruma bağladı
Büşranınönerisi,Ayhan Yıldırım,Büşra Yıldırım

Özellikle ev kadınlarının, son yıllarda iyice yaygınlaşan ücretsiz çekiliş sayfalarını takip ettikleri, buradaki çekilişlerle katılarak en azından umutla kazanmayı beklediklerine şahit oluyoruz.

Büşranınönerisi ilk sıralarda geliyor

Instagram çekiliş sayfaları içinde en dikkat çekeni sunucu Büşra Yıldırım ve eşi Ayhan Yıldırım tarafından kurulmuş olan Büşranınönerisi sayfası. Kısa bir sürede 1 milyon 900 bin takipçi sayısına ulaşan sayfa, tanınmış firmaların reklamlarını yaparak çekilişle ücretsiz ürün dağıtarak bir marka haline geldi. Büşranınönerisi Prodüksiyon Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Yıldırım, bu kadar kısa sürede büyümelerini, insanların ‘hiç olmazsa şans eseri bir şeyler kazanmak istemesine’ bağlıyor.

Özellikle salgın döneminde çekilişlere katılımların katlanarak arttığını ifade eden Yıldırım “Maalesef insanımız umudunu şans oyunlarına ya da çekilişlere bağlamış durumda. Şans oyunlarında kazanma oranı çok daha düşükken, bizim yaptığımız çekilişlerde bu oran çok daha yüksek. Bir de güven olayı var tabi ki. İnsanlar çekilişlerin noter huzurunda yapıldığını görünce güvenle çekilişlerimize katılıyorlar ve kazananları gördükçe daha da motive oluyorlar” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...