Tgrt Haber
06 Ekim 2016 17:23

Aynı karakola 2012'de de saldırı olmuştu

İstanbul Yenibosna'da polis karakolu yakınında gerçekleşen patlamanın ardından ilginç bir bilgi ortaya çıktı. Aynı karakol 2012 yılında da hedef alınmış.

Aynı karakola 2012'de de saldırı olmuştu
aynı karakol,saldırı,

İstanbul Yenibosna'da 75. Yıl Polis Merkezi yakınında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Öte yandan aynı karakol 2012 yılında da hedef olmuştu.
2012'DE HEDEFTEYDİ
İstanbul Yenibosna'daki 75. Yıl Polis Merkezi'nde 8 Aralık 2012'de de bir saldırı düzenlenmiş, bir polis yaralanmıştı. Dönemin İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, saldırıyı PKK'nın üstlendiğini söylemişti.
OLAY NASIL YAŞANMIŞTI?
 Olay Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Yenibosna 75. Yıl Polis Merkezi önünde saat 21.30'da meydana gelmişti. Biri kadın iki saldırgan polis merkezi önüne gelerek karakolun bahçesine iki el bombası atmıştı. Ardından bahçeye giren iki polis otomobiline uzun namlulu silahlarla ateş etmişti. Karakoldaki polis ekipleri saldırıya anında karşılık vermesi üzerine saldırganlar kaçmaya başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...