Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 May 2014 23:06

Ayyıldız Tim Soma için Sözcü'yü hackledi, sırada diğer gruplar var

Türk Hacker grubu Ayyıldız Tim Türkiye saati ile 23:00 sıralarında Sözcü Gazetesi'ne siber saldırı gerçekleştirdiklerini ve Sözcü Gazetesi'nin internet sitesine erişimin durdurulduğunu açıkladı.

Ayyıldız Tim Soma için Sözcü'yü hackledi, sırada diğer gruplar var
ayyıldız tim,sözcü gazetesi,hack,hürriyet,milliyet,soma,maden faciası,soma maden,semih bişkin

Türk Hacker grubu Ayyıldız Tim Türkiye saati ile 23:00 sıralarında Sözcü Gazetesi'ne siber saldırı gerçekleştirdiklerini ve Sözcü Gazetesi'nin internet sitesine erişimin durdurulduğunu açıkladı. Ünlü hacker grubu Ayyıldız Tim Soma'da yaşanan maden faciası ile bağlantılı olarak Sözcü Gazetesi'nin internet sitesine erişimi durdurduklarını açıkladı. TGRT Haber'den Semih Bişkin'in edindiği bilgilere göre; Türkiye saati ile 23:00'te gerçekleşen siber saldırının Ayyıldız Tim'in Kanada ve Avustralya'da yer alan ekipleri tarafından yapıldığı öğrenildi. Sözcü Gazetesi'nin internet sitesine Türkiye saatine göre 00:10 itibari ile halen erişim sağlanamıyor. Sözcü'nün internet sitesi 23:50 sıralarında Website is offline uyarısı vermeye başladı. Asıl öğrenilen bomba bilgi ise siber saldırıların sadece başlangıcının Sözcü Gazetesi olduğu. Ayyıldız Tim'in yaptığı saldırılarının ardından ulaşılan bilgilere göre hacker grubu sıraya diğer 'muhalif' diye nitelendirilen bazı grupları da aldı. 

SIRADA HÜRRİYET, MİLLİYET GİBİ SİTELER VAR
Edinilen bilgiye göre sırada, Hürriyet, Milliyet, Cumhuriyet ve OdaTV gibi gazete ve internet haber siteleri var. Ayyıldız Tim'in yetkililerinden yapılan saldırıya ilişkin kısa açıklamada; Soma olayından nemalanan ve provokatörlük yapan Sözcü Gazetesi'ni kınıyoruz. Saldırılarımız devam edecek ve sadece bu saldırılar Sözcü Gazetesi ile kalmayacak' denildi. Ayyıldız Tim'in diğer gruplara ne zaman saldırıya geçeceği henüz bilinmezken dünyanın 40'a yakın bir çok ülkesinde binlerce kişilik siber bir ordusu olduğu öğrenildi. Ayyıldız Tim ayrıca güvenlik gerekçesiyle Türkiye'den bünyesinde personel bulundurmuyor. Ayyıldız Tim'in ana yönetim merkezinin ise Avustralya'da olduğu tahmin ediliyor. İşte Ayyıldız Tim'in resmi sayfasından Sözcü Gazetesi'ni erişime durduğunu açıkladığı o görüntü;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...