Tgrt Haber
19 Temmuz 2020 18:50

Azez’de bomba yüklü araç patladı

Suriye'nin Azez kentinde bomba yüklü araç ile düzenlenenh saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye, yaralıların sayısı ise 100’e yükseldi.

Azez’de bomba yüklü araç patladı
Azez,suriye

Suriye'nin Azez kentinde bulunan Sacu kasabasındaki Al-Salama sınır kapısı yakınında bomba yüklü araç ile terör saldırısı düzenlenmişti. Saldırıda ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetmiş, 23 kişi ise yaralanmıştı. Yetkililer, patlamada hayatını kaybedenlerin sayısının 7’ye, yaralıların sayısının ise 100’e yükseldiğini duyurdu. Sivil Savunma Yetkilisi, saldırı hakkında yaptığı açıklamada "Yerel saatle 18:10'da Sacu kasabasında büyük bir patlamanın sesini duyduk. Ekiplerimiz olay yerine hızlıca intikal etti. Patlama soncu çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. Yaralıları hastaneye sevk ettik” ifadelerini kullandı.Ekipler, patlamanın ardından bölgede temizlik çalışmalarına başladı.

Azez'de patlamada yaralananlar Kilis'e getiriliyor

Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez ilçesinde terör örgütü PYD/YPG tarafından bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda yaralanan durumu ağır 15 kişi Kilis'e getirildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...