Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Eylül 2021 19:50

Aziz Sancar'ın bayrak hassasiyeti

Nobel Ödüllü bilim insanı Aziz Sancar'la TEKNOFEST'e katıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır, Sancar'ın kendisine verilen TEKNOFEST montunda Türk bayrağını göremeyince üzüldüğünü ancak Türk bayrağının diğer kolunda olduğu gösterilince gülümsediğini anlattı.

Aziz Sancar'ın bayrak hassasiyeti
Aziz Sancar,,Türk bayrağı,,TEKNOFEST,

Nobel ödüllü Türk bilim insanı Aziz Sancar, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'e katılarak TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile etkinlik alanını gezdi.

SANCAR'IN HASSASİYETİNİ ANLATTI

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Mehmet Fatih Kacır da, TEKNOFEST'e katılan Nobel Ödüllü Aziz Sancar'la bir anısını paylaştı.

Kacır, festivale katılan Nobel ödüllü bilim insanı Aziz Sancar'a "TEKNOFEST montu giymek ister misiniz?" diye sorduklarında "Elbette" yanıtını aldıklarını söyledi.

Aziz Sancar'ın bayrak hassasiyeti

BAYRAĞI GÖRÜNCE ÇOK MUTLU OLDU

Sancar'ın montu giydiğinde canının sıkıldığını belirten Kacır, şöyle devam etti:

"Herkesin kolunda Türk bayrağı var, bende yok' dedi. Bayrağın diğer kolda olduğunu gösterdiğimizde çok mutlu oldu. Gülümsedi, 'Şimdi tamam' dedi."

Aziz Sancar'ın bayrak hassasiyeti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...