Tgrt Haber
03 Ağustos 2021 13:35

Öğretmeni Azra'nın ardından hıçkıra hıçkıra ağladı

Antalya’da üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu vahşice katledildi. Azra’nın lisedeki müzik öğretmeni öğrencisinin ölüm haberini alınca hıçkırıklara boğuldu.

Öğretmeni Azra'nın ardından hıçkıra hıçkıra ağladı
Azra Gülendam Haytaoğlu,,ölüm,,cinayet,

Antalya’da vahşi bir cinayete kurban giden üniversite öğrencisi Azra Gülendam Haytaoğlu’nun mezun olduğu Kadirli Gülten Ali Ziyan Anadolu Lisesindeki müzik öğretmeni İlker Okatan, Azra’nın ölüm haberi üzerine hıçkırıklara boğularak ağladı.

Gazetecilik okuyan Azra Gülendam Haytaoğlu’ndan haber alınamıyordu. Kaybolduktan 5 gün sonra cesedi ormanlık alanda parçalanmış şekilde bulundu. Cinayetle ilgili Antalya’da emlakçılık yapan 48 yaşındaki 48 yaşındaki Mustafa Murat Ayhan gözaltına alındı. Azra’yı öldürüp cesedini parçalara bölerek ormana gömdüğünü itiraf eden Ayhan, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Üniversite öğrencisi genç kızın vahşice katledilerek öldürülmesi memleketi Osmaniye’nin Kadirli ilçesini yasa boğdu.

ÖĞRETMENİ HIÇKIRIKLARA BOĞULDU

Azra Gülendam Haytaoğlu, 2019 yılında Kadirli Gülten Ali Ziyan Anadolu Lisesinden mezun olmuştu. Öğrencisinin ölüm haberini alan lisedeki müzik öğretmeni İlker Okatan, hıçkırıklara boğularak ağladı.

Azra’yla kaybolmadan birkaç gün önce telefonda görüştüğünü söyleyen Okatan “Bu nasıl bir vicdansızlık bu nasıl canilik. Okulda bizim kızmaya kıyamadığımız kızımıza bu yapılır mı? Azra çok başarılı bir öğrenciydi, çok mükemmeldi” şeklinde anlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...