Tgrt Haber
19 May 2022 12:48 - Güncelleme : 19 May 2022 12:56

Babası piknik tüpüyle döverek öldürmüştü! 3 yaşındaki çocuk için kahreden cinsel istismar detayı

Ankara’da cezaevinden 8 ay önce çıkan babası Onur G. Tarafından piknik tüpüyle dövülerek öldürülen 3 yaşındaki Kadir G. Hakkında kahreden yeni bir detay daha ortaya çıktı. Babasının balkondan düştüğü iddiasıyla hastaneye götürdüğü ve kafa kırığından kaynaklanan beyin kanaması sebebiyle hayatını kaybettiği tespit edilen küçük çocuğun cinsel istismara da maruz kaldığı açığa çıktı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: SABAH
Babası piknik tüpüyle döverek öldürmüştü! 3 yaşındaki çocuk için kahreden cinsel istismar detayı
darp,cinsel istismar,şiddet

Ankara Altındağ’da annesinin 3 ay önce evi terk ettiği 3 yaşındaki Kadir G., babası tarafından piknik tüpüyle dövülerek öldürüldü. Daha önce de çok kez şiddete maruz kaldığı öğrenilen küçük çocuğun cinsel saldırıya da uğradığı ortaya çıktı.  

MAHALLELİ BABAYI LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Kadir G.'nin doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmesinin ardından durumdan şüphelenen polis ekipleri baba ve aynı evde yaşayan kardeşini gözaltına aldı. Baba Onur G., polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı sırada mahalleli tarafından linç edilmek istendi.

ESKİYE DAYALI DARP İZLERİ

Talihsiz çocuğun hayatını kaybetmesinin ardından yapılan otopside vücudunda darp ve cebir izleri olduğu tespit edilirken, kafa kırığından kaynaklanan beyin kanaması sonucu öldüğü belirlendi. Kadir G.'nin vücudunda eskiye dayalı darp ve cebir izlerinin de olduğu, babanın çocuğuna daha önce de işkence uyguladığı kaydedildi.

Babası piknik tüpüyle döverek öldürmüştü! 3 yaşındaki çocuk için kahreden cinsel istismar detayı

CİNSEL SALDIRIYA DA UĞRAMIŞ

Onur G.'nin 8 ay önce cezaevinden çıktığı, eşinin ise 3 ay önce evi terk ettiği öğrenildi. 3 yaşındaki Kadir G.'nin işkencenin yanı sıra cinsel saldırıya maruz kaldığı da ortaya çıktı.

DARP ETTİĞİNİ KABUL ETTİ AMA…

Cani baba Onur G.’nin ifadesinde darp uyguladığını kabul ettiği ancak cinsel saldırı iddialarını reddettiği aktarıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kadir G. sevk edildiği sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mahalle sakinlerinin Onur G.'nin Kadir G.'yi darp ettiğini bildiklerini çocuğu babasından alarak bakmak için talepte bulundukları da öğrenildi.

Kaynak: SABAH
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...