Tgrt Haber
01 Kasım 2017 00:00

Babasının sanal arkadaşları Alper'i yalnız bırakmadı

Babası hastanede lösemi tedavisi gören genç için otogarda uğurlama töreni yapıldı.

Babasının sanal arkadaşları Alper'i yalnız bırakmadı
hastane,lösemi

Babası hastanede lösemi tedavisi gören genci, askere babasının sanal arkadaşları uğurladı. Denizli Trafik ve Yaşam Grubu üyeleri, 1,5 aydır Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde lösemi tedavisi gören Mehmet Karaca'nın (48) askere gidecek oğlu Alper Karaca için uğurlama töreni düzenledi.

Askere gidecek Karaca, vatani görevini yapacağı için gurur duyduğunu söyledi. Karaca, "Babamın rahatsızlığından dolayı buruk sevinç yaşıyorum. Babamın hastalığı erken teşhis oldu. Bu çok önemli bu hastalıkta. Tedavisi devam ediyor, daha iyi olacak. Babam burada olsa daha güzel olurdu ama nasip değilmiş." diye konuştu.

Otobüs Terminali'ndeki törende duygusal anlar yaşandı. Grup üyeleri, "En büyük asker bizim asker", "Ne mutlu Türk'üm diyene" diye sloganlar attı.

Denizli Trafik ve Yaşam Gurubu yöneticisi Osman Başpınar "Biz Alper kardeşimizin yanında olduk. Babası hastanede tedavi gördüğü için gelemedi ama biz bir aile olduğumuz için Alper'i uğurlamaya geldik. Burada askerimizi uğurlayacağız. Arabalarla konvoy yapacağız. Hayırlı teskereler diliyorum." ifadesini kullandı.

 

Grup üyesi Ömer Faruk Dilek ise, "Denizli Trafik Grubuna üyeyim. Yapılan paylaşımı gördüm. Hiç tanımadığımız halde destek olmak istedik. Yalnız olmadığını hissettirmek istedik, koştuk geldik." şeklinde konuştu. Karaca, al yazmalı bayraklarla konvoy oluşturularak şehir turu attıktan sonra askere uğurlandı.

 

Gözyaşı döken anne Asiye Karaca ise grup üyelerinin eşinin yokluğunu aratmadığını ifade ederek, "Bu yapılan bize inanılmaz güç verdi. Eşimin yokluğunu aratmadılar. Bizi yalnız bırakmayanlara çok teşekkür ediyorum. Onlar olmasaydı ne yapardım bilmiyorum. Lösemi hastası eşime de çok moral oldu." dedi.

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...