Tgrt Haber
06 Ağustos 2014 17:43

Bağcılar'da mitinge hazırlanan Kılıçdaroğlu'na kötü haber

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun bu akşam saat 21.00'de Bağcılar Meydanı'nda yapacağını duyurduğu mitinge kaymakamlıktan izin çıkmadı.

Bağcılar'da mitinge hazırlanan Kılıçdaroğlu'na kötü haber
Bağcılar Kaymakamlığı, CHP Bağcılar, emniyet müdürlüğü, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu, Partiler haberleri, Partiler,

Kaymakamlık, meydanda yapılacak halk konserinin trafiği olumsuz etkileyebileceğini belirtti. Bağcılar Kaymakamlığı'nın İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne halk konseri için görüş sorduğu, Emniyet'ten gelen yazıda ise konserin trafiği olumsuz etkileyeceği görüşüne yer verildiği öğrenildi. Emniyet, İstanbul'da miting yapılacak 4 alanı belirttikten sonra, CHP'nin halk konseri için Mahmutbey Stadyumu ve Kapalı Olimpik Spor Salonu'nu adres gösterdi.
CHP'LİLERDEN KARARA TEPKİ
CHP yöneticileri ise kararı Bağcılar Meydanı'nda bir basın açıklaması yaparak protesto etti.   CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, "yasağı İstanbul Valiliği'nin mi, Bağcılar Kaymakamlığı'nın mı, Emniyet'in mi koyduğunu anlayamadıklarını söyleyerek, İlçe Başkanlığımız 12 gün önce Bağcılar Meydanı'nda  halk konseri yapılması için başvuru yapmasına rağmen, dün akşam saatlerinde gerçekleşemeyeceğiyle ilgili bilgi bize ulaştı. Bağcılar başka bir şey söylüyor, Emniyet başka bir şey söylüyor, İl Emniyet başka bir şey söylüyor, Valilik başka bir şey söylüyor" diye konuştu. Salıcı, halk konserini yapmakta kararlı olduklarını da vurguladı.
KILIÇDAROĞLU YASAĞA RAĞMEN GELECEK
Seçime birkaç gün kala bir provokasyona alet olmak istemediklerini ve konuyu Genel Başkan ile konuşacağını belirten CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin de, Kılıçdaroğlu ile kısa bir telefon görüşmesi yaptı. Tekin, görüşmenin ardından, Kılıçdaroğlu'nun kendisine, Ben geleceğim, otobüsün üzerinde Bağcılar ilçesindeki yurttaşlarımızla buluşacağım. Gelsinler, engellesinler dediğini aktardı.
KAYMAKAMLIK'TAN OTOBÜSE İZİN ÇIKTI
CHP Bağcılar İlçe Başkanı'nın Bağcılar Kaymakamlığı'nda gerçekleştirdiği temaslar sonucu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim otobüsüyle Bağcılar'da dolaşmasına izin verileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...