Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Eylül 2015 21:54

Bahçeli bu sözlere çok kızacak

Muhafazakar Yükseliş Parti (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un'a benzetti.

Bahçeli bu sözlere çok kızacak
bahçeli,

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi eleştiren Yılmaz, ''Bahçeli, Kuzey Kore lideri gibi. Muhalefet tahammülü sıfır. Etrafındakiler o gülünce gülüyor ağlayınca ağlıyor. Çok merak ediyorum zıplayınca zıplarlar mı? Erdoğan herkese kapısını açık tutuyor. Kimseyi de ihraç etmiyor. Kendi liderliği ile ilgili bir sorunu yok. AK Parti de 3 Başbakanı 10 yıla sığdırmayı başarmıştır. Siyasi parti canlı olmak zorundadır. Ama Bahçeli derdi millet ve memleket değil kendi diktatörlüğünü yaşatmanın hesabını yapıyor'' dedi.

''MUHALEFET YOKSA GELİŞME DE YOK''

Yılmaz, Bahçeli'nin 2009'da muhalefet yaptığı ve Genel Başkan adaylığını açıkladığı için kendisini partiden ihraç ettiğini savunarak, ''Sonra Mansur Yavaş, sonra da Sinan Oğan'ı daha önce de Muhsin Yazıcıoğlu'na aynı şeyler yapıldı. Neden? Çünkü biz Türk İslam Davasının iktidarını istedik. Ama Bahçeli'nin böyle bir derdi olmadığı için tek hedefi tek adamlığının devamı yönünde sergilediği diktatörlüğü olmuştur'' açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...