Tgrt Haber
21 Ağustos 2019 16:39

Bahçeli'den kayyum açıklaması: Bu mücadele kesintisiz sürmeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli HDP’li üç belediye başkanının görevden alınmasıyla ilgili, "Bu mücadelenin kesintisiz sürmesi yegane arzumuzdur” dedi.

Bahçeli'den kayyum açıklaması: Bu mücadele kesintisiz sürmeli
devlet bahçeli,kayyum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli HDP'li üç belediye başkanının görevden alınmasıyla ilgili, "Bu mücadelenin kesintisiz sürmesi yegane arzumuzdur" dedi.

"BEDELİ HERKES İÇİN AYNIDIR"
Bahçeli açıklamalarında: "Belediye imkanlarını Mehmetçik katillerine sunmanın, Anayasa ve kanunları yok saymanın, sandıktan çıkan oy ve desteği yanlışa yormanın ahlaken ve hukuken bedeli herkes için bir ve aynıdır." ifadelerine yer verdi.

"BUNLAR TERÖR SEVİCİLERDİR"
Görevden alınan 3 başkanla ilgili olarak Bahçeli: "Söz konusu büyükşehir belediye başkanları PKK’nın nam ve hesabına fütursuzca çalışan, haklarında da pek çok soruşturma ve kovuşturma bulunan terör yandaşları, terörist sevicilerdir." açıklamasında bulundu.

"DEMOKRASİ İHANETİN KAYNAĞI SAYILAMAYACAKTIR"
MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Sandık, seçim, demokrasi suç ve suçluların sığınak ve barınağı görülemeyecektir. Demokrasi ihanetin kaynağı sayılamayacaktır." dedi.

'KIRAN OPERASYONU TERÖRÜN KÖKÜNE GİRECEKTİR'

Terör örgütü PKK'ya yapılan '"Kıran Operasyonu" ile ilgili açıklamalarda da bulunan MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Irak'ın kuzeyinde icra edilen Pençe Operasyonu ile eş zamanlı ve koordineli şekilde yürütülen geniş çaplı Kıran Operasyonu sayesinde terörün köküne kıran girecektir." dedi.

MHP lideri Bahçeli açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"TÜRKİYE, AYAK OYUNLARINA BOYUN EĞMEYECEKTİR"
"Güney sınırlarımız boyunca kurulmak istenen terör devletine asla izin verilmeyecek, bölgesel ve küresel ayak oyunlarına Türkiye boyun eğmeyecektir"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...