Tgrt Haber
27 Aralık 2018 10:46

Bahçeli'nin hediyeleri: Kur'an, bayrak, silah...

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hediye ettiği Kur'an-ı Kerim, Türk bayrağı ve altın kaplama silahı baş ucunda tutuyor.

Bahçeli'nin hediyeleri: Kur'an, bayrak, silah...
bahçeli,hulusi akar,kuran,bayrak,silah

Bahçeli dün yaptığı basın toplantısında Akar'a Genelkurmay Başkanı olduğu dönemde içinden gelerek hediye verdiğini açıklamıştı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hediye ettiği Kur'an-ı Kerim, Türk bayrağı ve altın kaplama silahı baş ucunda tutuyor.

"Türkiye'yi çok üzmüştür. CHP'nin Grup Başkanvekili olan şahsiyet TV'lerde milletimizin gözü önündeki çirkin üslubu, aşağılayıcı bakış açısı ne partisine ne de Türkiye'ye fayda sağlar. Buradan en büyük zararı da o şahış görür. Siyasette itibarı sıfırlanmış bir insan olarak kabul görmüştür.

16 Ağustos 2015'te Hulusi Akar Genel Kurmay Başkanı olmuştur. MHP olarak 3 yılda görev değişikliği sebebiyle Genel Kurmay Başkanlığı görevini üstlenmiş olanlara bir tebrik ziyaretine gideriz. Geçmiş dönemlerde bazı arkadaşlarımıza bunu gerçekleştirmiş olduk. Ancak 2 Ekim 2015'te Hulusi Akar paşayı ziyaret etti. Burada diğerlerinde olmayan, yapmadığım bir olayı gerçekleştirdim. O da şudur: Hulusi Akar Paşa'ya Kuranı Kerim, Türk bayrağı ve altın kaplama silah hediye ettim. Bu neden aklıma geldi? Niçin Hulusi Akar Paşaya verildi? Geleceği okumak demeyeceğim ama bu anlamlı hediyeyi verme ihtiyacı hissettim. O günden sonraki gelişmelere bakınca bunu verdiğime çok memnunum. Hulusi Akar Paşa Kuran'a, bayrağa ve silaha sahip çıkmıştır. Mecliste’ki şekilde kendisine yöneltilen baskıyı yerine getirmiş olsaydı bugün burada bu toplantı olmazdı, Meclis olmazdı. İçimizde CHP ile ilişkileri olan absın mensupları vardır onları incitmek istemiyorum, TBMM'de o hırçın ne dediğini tekrarlayamayacak kadar tekrarlanan ifadeler bir şey kazandırmaz. Kazanan Hulusi Akar Paşa olmuştur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...