Tgrt Haber
22 Kasım 2021 12:16

Bakan Soylu duyurdu! Eren Kış-7 operasyonu başladı

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Soylu, Bitlis Sarpkayalar'da Eren Kış-7 operasyonunun başlatıldığını duyurdu.

Bakan Soylu duyurdu! Eren Kış-7 operasyonu başladı
Son dakika,Süleyman Soylu,İçişleri Bakanı,Eren operasyonu

Süleyman Soylu'nun açıklamasının ardından İçişleri Bakanlığı, Bitlis Sarpkayalar'da Eren Kış-7 operasyonunun başladığını bildirdi ve detayları paylaştı.

Açıklamada, "Operasyonda Bitlis İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (680) personel (38) operasyonel tim görev alıyor." denildi.

İçişleri'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı.

680 PERSONEL GÖREV ALIYOR

PKK terör örgütünü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Bitlis İlinde "EREN KIŞ-7 (SARPKAYA) ŞEHİT JANDAMA TEĞMEN BAKİ KOÇAK OPERASYONU" başlatıldı. Operasyonda Bitlis İl Jandarma Komutanlığınca; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (680) personel [(38) operasyonel tim] görev alıyor.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen EREN KIŞ OPERASYONLARI, halkımızın desteği ile İNANÇLI ve KARARLI bir şekilde başarı ile devam ediyor.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...