Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Temmuz 2021 11:45

Bakan Mehmet Nuri Ersoy'dan müzik yasağıyla ilgili açıklama

Son dakika bilgisine göre, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Kademeli normalleşmede ilk etapta 19’a kadar müziğe izin verilmişti, iyiye gidince 21’e alındı, 24’e alındı. Kademeli olarak iyileştiriliyor" dedi.

Bakan Mehmet Nuri Ersoy'dan müzik yasağıyla ilgili açıklama
mehmet nuri ersoy,kültür ve turizm bakanı,müzik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, normalleşmenin 3. etabıyla ilgili kabine toplantısı sonrası yaptığı konuşma sırasında müzik sınırlamasına değinmişti. Cumhurbaşkanı, "Kusura bakmasınlar, gece kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur." diyerek müzik kısıtlamasını saat 24.00'e çektiklerini açıklamıştı.

Son olarak 24'de kadar olan müzik yasağıyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Kademeli normalleşmede ilk etapta 19’a kadar müziğe izin verilmişti, iyiye gidince 21’e alındı, 24’e alındı. Kademeli olarak iyileştiriliyor. Geçen seferki normalleşmeyle paralel giderse normalleşme devam edecektir. Şu ana kadar çok olumlu gitti, esnetmeler de paralel olarak devam edecek."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...