Tgrt Haber
08 Şubat 2019 14:00

Bakan Gül'den Kartal'da çöken binaya ilişkin açıklama: İhmali olan kim varsa ortaya çıkacaktır

Çöken binanın kaçak olduğu ve taşıyıcı kolonlarının kesildiği iddia edilmişti. Bu iddiayla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, "İhmali olan kim varsa ortaya çıkacaktır" dedi.

Bakan Gül'den Kartal'da çöken binaya ilişkin açıklama: İhmali olan kim varsa ortaya çıkacaktır
abdülhamit gül,,adalet bakanı,,kartal,

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Kartal'da 11 kişinin hayatını kaybettiği çöken 8 katlı binayla ilgili konuştu. Gül, "Umarım tüm failler ortaya çıkacaktır. İhmali olan kim varsa soruşturma sonucunda ortaya çıkacaktır. Takipçisi olacağız" ifadelerine yer verdi.

Gül, "Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Olayın neden gerçekleştiği ile ilgili gerekli çalışmalar yapılıyor. Oradaki enkaz bu işin üstünü örtmeyecektir" diye konuştu.

43 kişinin kayıtlı olduğu belirtilen ve şimdiye kadar 11 kişinin cansız bedenine ulaşılan enkazdan 13 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Arama kurtarma çalışmalarında 45 saat geride kalırken, çöken binanın kaçak olduğu ve taşıyıcı kolonların kesildiği iddiaları araştırılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...