Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Eylül 2020 18:10

Bakan Karaismailoğlu, Dereli ilçesindeki çalışmaları inceledi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, selden etkilenen Dereli ilçesinde incelemelerde bulundu ve vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

Bakan Karaismailoğlu, Dereli ilçesindeki çalışmaları inceledi
Adil Karaismailoğlu,,giresun,,dereli,,sel,

Giresun’un Dereli ilçesi sel felaketinden büyük oranda etkilenirken olayın ardından başlayan çalışmalarla ilçenin yaraları hızlı bir şekilde sarılıyor. Ulaştıma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ile birlikte Dereli ilçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Bakan Karaismailoğlu, ilçedeki esnafları tek tek ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinleyerek bölgede hayata geçirilecek çalışmalar üzerine vatandaşlarla sohbet etti.

Dere yatağında bulunan riskli binalar güvenli bir şekilde yıkılırken hasar gören iş yerleri onarılma süreci tüm hızıyla sürdürülüyor. Yıkım çalışmaları kapsamında Giresun Üniversitesi Dereli Meslek Yüksekokulu binasının yıkımına başlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...