Tgrt Haber
30 Eylül 2020 13:29

Bakan Karaismailoğlu: Kardeş ülkemiz Azerbaycan'ın haklı mücadelesine destek veriyoruz

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,"18 yıllık süre zarfında 'dünya 5'ten büyüktür' söylemimizi attığımız her adımda yeniden ortaya koyduk. Bugün de Kafkaslarda kardeş ülkemiz Azerbaycan'ın haklı mücadelesine destek veriyoruz." dedi.

Bakan Karaismailoğlu: Kardeş ülkemiz Azerbaycan'ın haklı mücadelesine destek veriyoruz
bakan,,azerbaycan,,destek,

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "18 yıllık süre zarfında 'dünya 5'ten büyüktür' söylemimizi attığımız her adımda yeniden ortaya koyduk. Mavi Vatanımızda hakimiyetimizi ve haklarımızı sonuna kadar savunduk. Güneydoğumuzu terörden temizledik. Filistinli kardeşlerimize her zaman yardım elimizi uzattık. Bugün de Kafkaslarda kardeş ülkemiz Azerbaycan'ın haklı mücadelesine destek veriyoruz. Sadece bölgesel bir güç olarak değil artık bir dünya gücü olma hedefiyle, masada dinleyen değil, dinlenen bir ülke konumuna geçtik." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...