Tgrt Haber
03 Temmuz 2022 19:55 - Güncelleme : 03 Temmuz 2022 20:59

Bakan Koca'dan Ankara'daki görüntülere tepki: Öncelik ambulansın, hastanındır!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından, Ankara’da ambulansa yol verilmediği anları paylaşarak, “Öncelik ambulansın, hastanındır! Siren sesinden güçlü uyarı aranmamalı” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Bakan Koca'dan Ankara'daki görüntülere tepki: Öncelik ambulansın, hastanındır!
Sağlık Bakanı,Fahrettin Koca,Ankara,Ambulans

Ankara'da, acil vakaya müdahale etmek için yola çıkan sağlık ekibi, dakikalarca düğün konvoyunun yol vermesini beklemiş, sosyal medyada gündem olan ve tepkilerin çığ gibi büyüdüğü o anlar, sağlık çalışanlarının kamerası saniye saniye kaydedilmişti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da sosyal medya hesabından, Ankara’da çekilen görüntüleri paylaşarak, ambulansa yol vermeyenlere sert tepki gösterdi.

"YOLDA AMBULANS VARSA DİĞERLERİ YERİNİ BİLMELİ"

Bakan Koca paylaşımında, "Yolda ambulans varsa diğerleri yerini bilmeli! Acil vaka için harekete geçmiş ambulansın, duyarsızlıktan ötürü engelle karşı karşıya bırakılması, Ankara’daki olayda olduğu gibi, asla kabul edilemez. Öncelik ambulansın, hastanındır! Siren sesinden güçlü uyarı aranmamalı!” ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/drfahrettinkoca/status/1543633663564333056

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...