Tgrt Haber
23 Şubat 2020 12:42

Bakan Kurum'dan Elazığ'daki konutlarla ilgili açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Elazığ'da yaklaşık 19 bin bağımsız bölümden oluşan konut projelerini başlattık. Yerinde yapabileceklerimizi yerinde, yerinde yaparken de zemin artı 4'ü, 5'i geçmeyecek, mahalle kültürü diyeceğimiz, ecdadımızın bize bıraktığı o tarihi, kültürü, medeniyeti yansıtacak, cumbalı, kemerli evleri inşa etmek üzere kollarımızı sıvadık" açıklamasında bulundu.

Bakan Kurum'dan Elazığ'daki konutlarla ilgili açıklama
elazığ,bakan kurum

Depremin vurduğu Elazığ ve Malatya'daki çalışmalara ilişkin bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum devam eden projelere ilişkin ayrıntılar verdi. Kurum yaptığı son dakika açıklamasında "Kolları sıvadık" dedi.

Bakan Kurum'un açıklamaları şu şekilde;

Elazığ'da yaklaşık 19 bin bağımsız bölümden oluşan konut projelerini başlattık. Yerinde yapabileceklerimizi yerinde, yerinde yaparken de zemin artı 4'ü, 5'i geçmeyecek, mahalle kültürü diyeceğimiz, ecdadımızın bize bıraktığı o tarihi, kültürü, medeniyeti yansıtacak, cumbalı, kemerli evleri inşa etmek üzere kollarımızı sıvadık

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...