Tgrt Haber
27 Eylül 2015 21:53

Bakan Nabi Avcı, 'Görülmemiş darbe'

Bakan Nabi Avcı, 'Son iki aydır yapılan harekatlarda terör örgütüne 30 yıldan beri görmediği şiddette gereken cevap veriliyor' dedi.

Bakan Nabi Avcı, 'Görülmemiş darbe'
nabi avcı, Milli Eğitim Bakanı,

Milli Eğitim Bakanı Avcı, AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı tarafından, Türkiye Lokomotif Sanayi AŞ Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, etkinliğe katılanların Kurban Bayramı'nı tebrik etti.Bu yıl ki Kurban Bayramı'nın buruk bir bayram olduğunu ifade eden Avcı, şöyle konuştu:"Şehitlerimiz ve gazilerimiz var. Şehitlerimize bir kere daha Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına, annelerine, babalarına, kardeşlerine, eşlerine, silah arkadaşlarına ve bütün milletimize sabırlar diliyorum. Gazilerimize ki aramızda onlardan da var, bu vatan için yaptıkları için tekrar şükranlarımızı ve saygılarımızı arz ediyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şundan emin olunuz ki hiçbir şey boşuna gitmiyor. Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor ve kalmayacak. Son iki aydır yapılan harekatlarda terör örgütüne 30 yıldan beri görmediği şiddette gereken cevap veriliyor. Başbakanın da dün söylediği gibi, bu nifak odaklarının beli kırılmıştır. Bununla kalmayacaktır. Arkası da gelecektir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...