Tgrt Haber
17 Ağustos 2022 13:20 - Güncelleme : 17 Ağustos 2022 14:08

Bakan Nebati hayata geçen vergi politikalarını madde madde açıkladı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, twitter hesabından yaptığı açıklamada ''Esnafımızdan işçilerimize, çiftçilerimizden yatırımcılarımıza kadar tüm kesimleri ilgilendiren vergi politikalarını hayata geçiriyoruz'' dedi.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Bakan Nebati hayata geçen vergi politikalarını madde madde açıkladı
Nureddin Nebati

Esnaf, işveren, tüketici ve yatırımcıya sağlanan vergi kolaylıklarına ilişkin bilgileri Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati duyurdu. 

"ADIMLARI GECİKMEDEN ATIYORUZ"

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, twitter hesabından yaptığı açıklamada,

''Esnafımızdan işçilerimize, çiftçilerimizden yatırımcılarımıza kadar tüm kesimleri ilgilendiren vergi politikalarını hayata geçiriyoruz. Kimi zaman geniş kitleleri, kimi zaman henüz hayata geçirilmemiş işletmeleri destekliyoruz. Gece gündüz demeden gencinden yaşlısına kadar her vatandaşımıza, temel gıdadan asgari ücrete varıncaya dek, vergi boyutu ile nasıl destek olabileceğimizi hesaplıyor ve gecikmeden bu adımları atıyoruz.'' dedi

https://twitter.com/NureddinNebati/status/1559835952931115008

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...