Tgrt Haber
24 Temmuz 2020 20:34

Bakan Pakdemirli İzmir'deki orman yangınını söndürme çalışmalarını helikopterle denetledi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir'in Ödemiş ilçesinde başlayan orman yangınını ve söndürme çalışmalarını havadan helikopterle inceledi.

Bakan Pakdemirli İzmir'deki orman yangınını söndürme çalışmalarını helikopterle denetledi
Bakan Pakdemirli,izmir

Bakan Pakdemirli, Ödemiş'in Ahrandı bölgesinde henüz belirlenemeyen nedenle başlayan yangının etkili olduğu alana helikopterle gitti. 

Havadan incelemede bulunan Pakdemirli, yetkililerden bilgi aldı ve söndürme çalışmalarını kontrol etti. 

Zeytin ve çam ağaçlarının bulunduğu bölgedeki yangına, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, 5 helikopter, 23 arazöz ve 5 dozerle müdahale ediyor.

Bakan Pakdemirli'nin koordine ettiği yangın söndürme çalışmaları karadan ve havadan sürüyor. 

İzmir’deki orman yangını hakkında açıklama

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir’in Ödemiş ilçesinde meydana gelen orman yangına ilişkin, “Ekiplerimizin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alınmıştır” dedi. 

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, akşam saatlerinde TOKİ evleri üst kısmında çıkan orman yangına İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ödemiş Belediyesi ve İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinden oluşan 14 arazöz ve 3 helikopterle müdahale edildi. Bölgeye giderek helikopter ile incelemelerde bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Ekiplerimizin yoğun çalışması sonucu yangın kontrol altına alınmıştır” açıklamasını yaptı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...