Tgrt Haber
07 Şubat 2019 23:44

Bakan Selçuk'tan öğretmenleri heyecanlandıran mesaj: Cumhurbaşkanımız açıklayacak

Çeşitli programlara katılmak üzere Bursa'ya giden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde Bursa'daki okul yöneticileriyle görüştü. Selçuk, öğretmen adaylarının yeni atama olup olmayacağı yönündeki sorusu karşısında, konuyla ilgili açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağını söyledi.

Bakan Selçuk'tan öğretmenleri heyecanlandıran mesaj: Cumhurbaşkanımız açıklayacak
meb,,milli eğitim bakanı,,ziya selçuk,recep tayyip erdoğan,,öğretmen ataması,,öğretmen,,öğretmen ataması ne zaman yapılacak,

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, basına kapalı gerçekleşen ziyaretin ardından Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçti. Burada sınıfları gezen Selçuk, okulun projeleri hakkında öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldı.

"Açıklamayı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak"
Şubat ayı için yeni atama bekleyen ve günlerdir sosyal medyadan bu taleplerini yoğun şekilde dile getiren öğretmenler, Bakan Selçuk'a atama beklediklerini söyleyerek çiçek takdim etti.

Bakan Selçuk ise öğretmenlere çalışmaların devam ettiğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklama yapacağını bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...