Tgrt Haber
12 Temmuz 2022 10:52 - Güncelleme : 12 Temmuz 2022 11:04

Son dakika: Bakan Soylu bayram bilançosunu açıkladı! Trafik kazalarında 28 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Arefe ve Kurban Bayramının ilk 3 gününde trafik kazalarında 28 can kaybının yaşandığı belirterek, vatandaşlara ‘emniyet kemerini ihmal etmeyin’ çağrısında bulundu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika: Bakan Soylu bayram bilançosunu açıkladı! Trafik kazalarında 28 kişi hayatını kaybetti
bakan soylu,trafik kaza

Milyonlarca vatandaş Kurban Bayramı'nı fırsat bilerek gerek memleketine gerek ise tatil beldelerine akın etti. Büyükşehirlerde nüfus büyük oranda düşerken bayramın tadının kaçmaması için ekipler sürücüleri çok kez uyardı. Yapılan uyarılara rağmen istenmeyen kazalar yaşanırken ekipler bu sefer dönüş yolu öncesinde teyakkuza geçti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sürücüleri uyardı.

28 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Arefe günü ve bayramın ilk 3 gününde 28 kişinin trafik kazasında hayatını kaybettiğini açıkladı. Vatandaşlara trafikte dikkatli olmaları yönünde çağrıda bulunana Bakan Soylu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1546750232674844672

Bakan Soylu şu ifadeleri kullandı;

“Lütfen trafik kurallarına uyalım. 7-18 Temmuz tarihleri arasında bayram trafiği için teyakkuzdayız. 8 Temmuz Arefe günü 8, bayramın; 1. günü 9 Temmuz 8, 2. günü 10 Temmuz 9, 3. günü 11 Temmuz 3 olmak üzere toplam 28 kaybımız var. Trafikte bayramınız kemerli olsun.”

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...