Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Mart 2019 00:12

Bakan Soylu: Bugün iki kritik tesise saldırıyı önledik!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bir televizyon kanalında gündeme dair soruları yanıtladı. Soylu 'Bugün Türkiye'nin iki kritik tesisine yapılacak saldırıyı engelledik.' dedi.

Bakan Soylu: Bugün iki kritik tesise saldırıyı önledik!
süleyman soylu,

Bir televizyon kanalında gündeme dair soruları yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bugün Türkiye'de iki kritik tesise yapıalcak saldırının engellendiğini söyledi.

Bakan Soylu'nun açıklamalarından satırbaşları:

Bu seçim en çok bizi ilgilendiriyor. İçişleri Bakanlığı olarak bizi ilgilendiriyor. Türkiye uzun zamandır aradığı huzur ortamını buldu. Türkiye'nin 2019 hedefi 50 milyon turistin üzerinde. Türkiye terörle mücadele ediyor. Türkiye güvenlikle ilgili bütün verilerini çok iyi bir noktaya taşıyor. Asayişten tefeciliğe, organize suçtan evden hırsızlığa, trafik kazalarında ölümlerden uyuşturucuyla mücadeleye kadar, Türkiye hakikaten özellikle güvenlik açısından bir zaman dilimini yaşıyor.

"BUGÜN İKİ KRİTİK SALDIRIYI ÖNLEDİK"

Bugün Türkiye'nin iki kritik tesisine yapılacak saldırıyı engelledik. Emniyet, Jandarma, Genelkurmay aynı zamanda MİT bir yumak gibi çalışıyor. Bugün MİT'le beraber Doğu illerimizden birinde üç önemli kişiyle operasyon gerçekleştirildi. Özellikle Irak'ın kuzeyinde, Suriye'de kurduğumuz, bölgesel ülkelerle gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde Türkiye tarihin en büyük güvenlikli döneminden geçiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...