Tgrt Haber
27 May 2021 18:01

Bakan Soylu: Ekşi yemedim karnım ağrımıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, "Hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacaktır. Ekşi yemedim karnım ağrımıyor" ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu: Ekşi yemedim karnım ağrımıyor
Bakan Soylu,İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Meclis’te “Kadına Karşı Şiddeti Araştırma Komisyonu”nda konuştu. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, 27 Mayıs darbesi ile ilgili, “Bugün 27 Mayıs Türkiye’de yalan ve iftiralar üzerinden başbakan asıldı bakanlar asıldı. 27 Mayıs süreci günceldir” ifadelerini kullandı.

"BİZ İNTİKAM ALINACAK ADAMLARIZ"

Organize suç örgütlerine yönelik açıklamalarda bulunan Bakan Soylu, “Hiçbir şey gizli kalmaz kalmayacaktır. Ekşi yemedim karnım ağrımıyor. Biz intikam alınacak adamlarız. Bu ülkeyi terörün vesayeti altına almak istediler müsaade etmedik” şeklinde konuştu.

"HAYATIMDAKİ EN ZOR GÜNLERDEN BİRİNİ YAŞADIM"

Bakan Soylu geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Rize’ye ziyareti sırasında meydana gelen olaylara ilişkin ise, “Hayatımdaki en zor günlerden birini yaşadım. Bir şey olur mu diye. Bir provokasyona açık adım atıldığı ortada” şeklinde ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...