Tgrt Haber
18 Haziran 2022 21:24 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 22:05

Bakan Soylu, muhalefete demediğini bırakmadı: 6 bin masa da kursalar bu milleti durduramayacaklar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziantep'te katıldığı AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'ndan muhalefetin 6'lı masasını hedef aldı. Türkiye'nin gelişmesinin ve büyümesinin intikamını alamadıklarını belirten Soylu, "Altılı masa değil 6 bin masa da kursalar bu milleti durduramayacaklar" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bakan Soylu, muhalefete demediğini bırakmadı: 6 bin masa da kursalar bu milleti durduramayacaklar
Süleyman Soylu,AK Parti,Gaziantep,Muhalefet

AK Parti Gaziantep İl Teşkilatı, Haziran ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, muhalefetin 6'lı masasını hedef aldığı konuşmasında çok önemli açıklamalarda bulundu.

Muhalefet partilerinin bir araya gelerek oluşturduğu 'altılı masa' görüşmelerini hedef alan Soylu, Türkiye'nin gelişmesinin ve büyümesinin intikamını alamadıklarını söyleyen Soylu, "Altılı masa değil 6 bin masa da kursalar bu milleti durduramayacaklar." dedi.

Bakan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Biz batı değiliz, Amerika değiliz. Bizim ecdadımızda kardeşlik var. Telabyad’a gittiğimde orada huzurundan güveninden kardeşliğe kadar bir coğrafyayı nasıl bir emin belde haline getirdiğimizi görüp Gaziantep e geldik. AK Parti’nin 20 yılda Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bir devrim gerçekleştirdi. Gaziantep bir ekonomi lokomotifi olmuştur. Siz Gaziantep AK Parti teşkilatının toplantısına bir kere değil bin kere gelsek de size borcumuzu ödeyemeyiz.

"BU ÜLKEDE İNSANLAR 'BEN KÜRDÜM' DİYEMEZDİ"

Bugün üniversite sınavı vardı. Sınava giremezlerdi. Orduevlerinde başörtülüleri geri çevirirlerdi. Bu ülkede insanlar ‘Ben Kürt’üm, Alevi’yim’ diyemezlerdi. Siz bir siyasi parti değilsiniz bu medeniyetin en büyük hareketisiniz. Siz Türkiye’de vesayet kalelerini tek tek yıktınız. Bize Amerika’da Avrupa’da parmak sallayanlara nasıl ders verileceğini ve nasıl yerden yere vurulacağını gösterdiniz. Bu ülkede millete hizmet edenlere hep bedel ödetmek istediler. Karalayıp iftira attılar. Ülkeyi zayıf düşürerek siyaseti yerle yeksan etmeye çalıştılar. Her yıl karşımıza Adnan Menderesin idam fotoğrafını çıkarıp ‘Recep Tayyip Erdoğan’ı da de böyle yapacağız’ diyenlere karşı buradayız.

"ALTILI DEĞİL 6 BİN MASA DA KURSALAR BU MİLLETİ DURDURAMAYACAKLAR"

Para, silah göndermeyin, vicdanlarınızı tamir edin. Bütün bunlar yapılırken hep beraber yaşadığımız olaylar var. Gezi olaylarından önce, zengin ve güçlü bir Türkiye istemediler. Ne yaptılar gezi olaylarını çıkardılar. Taksimdeki olayları TV’lerden naklen verdiler. Marmaray’ından Avrasya tüneline kadar hep beraber büyük adımlar atmıştık. AK Parti dolu dizgin gidiyordu. Oyunu bozmak istediler. Gezi olayları, 17-25 darbesi ve 6-8 ekim olaylarıyla sadece İstanbul’da değil tüm doğu ve güneydoğuda fitneyi ve fücuru ortaya koymaya çalıştılar. 17-25’te Türkiye’nin gelişmesinin ve büyümesinin intikamını alamadılar. Bu kez de ellerindeki elemanlarla FETÖ’yle birlikte hain darbe girişimini gerçekleştirmeye çalıştılar. 6’lı masa değil 6 bin masa da kursalar bu milleti durduramayacaklar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cemal Süreyya 18 Haziran 2022 23:12

2023 te siyasetten 6 sıfır atılacak Türkiye'nin önü açılacak

Sonraki Haber Yükleniyor...