Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ekim 2019 09:23

Bakan Soylu'dan ABD'ye yaptırım cevabı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ABD'nin 3 bakana yönelik yaptırım kararına ilişkin, "İlk yaptırımdan sonra mal bildirimimde herhangi bir değişiklik yoktur. Arz ederim." dedi.

Bakan Soylu'dan ABD'ye yaptırım cevabı
içişleri bakanı süleyman soylu,DEAŞ

Bakan Soylu, Cibuti İçişleri Bakanı Moumin Ahmed Cheick ve beraberindeki heyeti kabul etti.

İçişleri Bakanlığındaki kabulün ardından basın mensuplarının, ABD'nin, kendisinin de aralarında bulunduğu Türk bakanlara yaptırım kararıyla ilgili sorusunu yanıtladı. Soylu, "İlk yaptırımdan sonra mal bildirimimde herhangi bir değişiklik yoktur. Arz ederim." karşılığını verdi.

ABD'nin yaptırım kararı

ABD Hazine Bakanlığı, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Suriye'ye yönelik operasyonuna ilişkin yaptırım kararlarını duyurmuştu.

Bakanlık açıklamasında, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in yaptırım listesine alındığı bildirilmişti.

"ABD'de bir malımız var FETÖ"

İçişleri Bakanlığı tarafından yapıalan açıklamada: "Sayın Bakanımızın ABD yaptırımları ile ilgili bugünkü, “İlk yaptırımdan sonra mal bildirimimde herhangi bir değişiklik yoktur. Arz ederim" açıklaması, 02 Ağustos 2018 tarihindeki tweetine atıf yapılarak  söylenmiştir." denildi.

Bakan Soylu'dan ABD'ye yaptırım cevabı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...