Tgrt Haber
27 Haziran 2021 16:43

Bakan Varank, Akşener'e seslendi: Zorbalığın bir ortağı da sen misin?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, saldırıya uğrayan İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Mustafa Uslu ile ilgili Meral Akşener'i eleştiren bir paylaşımda bulundu.

Bakan Varank, Akşener'e seslendi: Zorbalığın bir ortağı da sen misin?
Varank,Akşener,İHA,Muhabir

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın korumalarının İHA muhabiri Mustafa Uslu'yu darp etmesinin ardından Meral Akşenir'in yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Türkiye, gerçekleştirilen saldırılara sessiz kalmadı. Hem politikacılardan hem de vatandaşlardan muhabire destek mesajları geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise yeterli yaptırımları uygulamadığından dolayı Bakan Varank tarafından çok sert eleştiriye tutuldu.

"BU ZORBALIĞIN BİR ORTAĞI DA SEN MİSİN?"

İYİ Partili Akşener'in tavrını eleştirerek, "Bu yolsuzluk ve zorbalığın bir ortağı da sen misin?" ifadelerini kullandı. Varank, İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın korumaları tarafından darp edilen İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri Mustafa Uslu ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Varank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i eleştirdi.

Bakan Varank, Akşener'e seslendi: Zorbalığın bir ortağı da sen misin?

"Bu yolsuzluk ve zorbalığın bir ortağı da sen misin?" açıklamasını yapan Bakan Varank, "Sayın Meral Akşener, devletin arazisini işgal edip 29 tane kaçak yapı yapan, bu yolsuzluğu görüntüleyen basın emekçisini en yakınlarına dövdüren grup başkan vekilini hala partinde tutacak mısın?" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...