Tgrt Haber
31 Aralık 2021 10:26

Bakan Varank'tan merak uyandıran Matrix'li paylaşım

Sanayi ve Teknoloji bakanı Mustafa Varan sosyal medya hesabından merak uyandıran bir video paylaştı. Dikkat çeken paylaşımda dünyayı kasıp kavuran ünlü Matrix filmini kullanan Bakan Varank, tarih ve saat vererek yeni yılın ilk anını işaret etti.

Bakan Varank'tan merak uyandıran Matrix'li paylaşım
S4E1,s4e1 nedir,mustafa varank,matrix,2022,yeni yıl

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden dikkat çeken bir video paylaşımı yaptı. "Sanayi ve Teknoloji S4E1" notuyla yaptığı paylaşımda Bakan Varank, tarih ve saat vererek yeni yılın ilk anını yani 01.01.2022, 00.00 işaret etti.

Bakan Varank'ın paylaştığı videoda dünyayı kasıp kavuran ünlü film Matrix filminden kesitin kullanılması da dikkatlerden kaçmadı. Bir stüdyoda çekildiği anlaşılan videoda ekran karşısında 3 kişinin oturduğu görülüyor. Kişilerin karşısında ise 3 boş sandelyenin önündeki masada "MÜSİAD vizyoner 2021" yazısı yer alıyor.

2022'DE NE GELİYOR?

Yeni yıl öncesi merak uyandıran bu gönderirinin ardından herkes Bakan Varank'ın işaret ettiği saati beklemeye başladı. 

Bakan Varank'tan merak uyandıran Matrix'li paylaşım

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...