Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Kasım 2021 12:42

Bakan Yanık'ın konvoyunda kaza: 3 yakın koruma yaralandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'a eşlik eden konvoyda kaza meydana geldi. Kazada, Bakan Yanık'ın korumalığını yapan 1'i kadın 3 polis memuru yaralandı.

Bakan Yanık'ın konvoyunda kaza: 3 yakın koruma yaralandı
Kaza,Bakan,Koruma,Polis

Bir dizi programa katılmak üzere bugün Samsun’dan Tokat’a giden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'a eşlik eden konvoyda kaza meydana geldi. 

YOLDAN ÇIKARAK TAKLA ATTI

Bakanın aracını takip eden Audi marka koruma aracı Tokat-Turhal karayolu Güzeldere köyünde yolun kaygan oluşu nedeni ile yoldan çıkarak takla attı. Tarlaya uçan araçta bulunan 1’i kadın 3 polis memuru yaralandı. Yaralı korumalar ambulanslar ile Tokat Devlet Hastanesi ve Gazi Osman Paşa Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bakan Yanık'ın konvoyunda kaza: 3 yakın koruma yaralandı

KENDİSİ DE TEHLİKE ATLATTI

Bakan Yanık içerisinde bulunduğu aracın da tehlike atlattığını ifade edip, “Yani yağış biliyorsunuz. Yağışlı havada muhtemelen görüş mesafesi sıkıntısı sebebiyle bizim de ondan iki dakika önce önümüze bir araç kırdı. Fakat biz bir şekilde geçtik. Arkadaşlarımızın önüne de maalesef aniden bir sollama yapmaya çalışan araç çıkmış. Dolayısıyla yerlerde kaygan olduğu için öyle bir kaza meydana geldi. Muhtemelen arkayı görmüyor diğer şeylerde sollama yapanlarda yağışlı olduğu için öyle bir sıkıntı oldu maalesef” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...