Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 May 2015 01:43

Bakanlıklara yeni atamalar Resmi Gazete'de, işte o isimler

Aile ve Sosyal Politikalar, Ekonomi, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gençlik ve Spor, İçişleri, Kültür ve Turizm, Milli Savunma ile Orman ve Su İşleri bakanlıklarında yapılan atamalar, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Bakanlıklara yeni atamalar Resmi Gazete'de, işte o isimler
atama, resmi gazete

Buna göre; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği’ne Müsteşar Yardımcısı Gazi Alataş atandı. Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zübeyde Sunay Özkul başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı. 
Ekonomi Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Ercan Hacıfazlıoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Denetim Hizmetleri Başkanı Mustafa Hacı Eminoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdürü Abdulkadir Mahmutoğlu getirildi. 
İçişleri Bakanlığı Samsun İl Hukuk İşleri Müdürlüğüne Niğde Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu atandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Başmüfettişleri Tayfun Sarayönlü ve Oya Hitay başka görevlere atanmak üzere görevlerinden alındı. 
Milli Savunma Bakanlığı Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Hayrettin Özden, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık atandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...