Tgrt Haber
12 Kasım 2019 15:16

Bakırköy’de alışveriş merkezinde korkutan yangın!

Bakırköy’de bir alışveriş merkezinin içerisindeki dükkanda çıkan yangın paniğe yol açtı. Dumanların iş yerini kaplamasıyla beraber AVM’deki vatandaşlar tahliye edildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Bakırköy’de alışveriş merkezinde korkutan yangın!
bakırköy,avm,yangın

Bakırköy’de bulunan bir AVM’nin depo bölümünde çıkan yangın paniğe neden oldu. Küçük çapta meydana gelen yangın nedeniyle AVM’nin içerisini duman kaplayınca vatandaşlar tedbir amaçlı tahliye edildi. Yangın, Bakırköy’de bulunan bir AVM’nin depo bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle meydana geldi. Yangını gören çalışanlar hemen yangına müdahale ederek, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bu sırada yangın nedeniyle oluşan dumanlar AVM’nin havalandırmasından içeri girdi. Yoğun duman nedeniyle AVM’de bulunan vatandaşlar tedbir amaçlı tahliye edildi. Kısa sürede söndürülen yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...