Tgrt Haber
30 Haziran 2022 17:15 - Güncelleme : 30 Haziran 2022 22:33

Son dakika! Bakırköy'de korkutan yangın: Bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi

Son dakika haberi: Bakırköy'de bir iş hanının çatı katında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yaklaşık yarım saatlik müdahalenin ardından alevler kontrol altına alınırken, yangında yalnızca maddi hasar oluştuğu bildirildi.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: TGRT Haber
Bakırköy,Yangın

Bakırköy Özgürlük Meydanı yakınındaki bir iş hanının çatısında çıkan yangın, bölgede büyük paniğe neden oldu.

Bakırköy Meydan’daki 7 katlı bir iş hanının çatısında çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, saat 16.45 sıralarında Bakırköy Meydan’da bulunan bir iş hanının çatısında çıktı. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı iş hanının çatısı henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yoğun dumanları gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede büyüyen yangın kısa sürede yandaki çatıya da sıçradı. Uyarılarının ardından iş hanında çalışanlar kendi imkanlarıyla binaları boşalttı.

MADDİ HASAR OLUŞTU

Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye çalıştı. Yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Herhangi bir yaralanma olayının olmadığı olayda iş hanlarının çatısında maddi hasar meydana geldi. Çatılardan yükselen dumanlar uzaktan görülürken, yangını gören bazı vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Son dakika! Bakırköy'de korkutan yangın: Bölgeye çok sayıda ekip yönlendirildi

"KİMSEYE BİR ŞEY OLMADI AMA KORKUTUCUYDU"

Yangını uzaktan fark etiğini anlatan görgü tanığı Daniel Yıldırım, “Biz sahil tarafındaydık, siyah dumanlar yükseliyordu. Koştuk buraya ne var diye çatı yanıyordu, kimseye bir şey olmadı ama korkutucu bir yangındı” diye konuştu.

Yangının kesin çıkış nedeni yapılacak incelemenin ardından belli olacak. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...