Tgrt Haber
17 Haziran 2021 16:27

Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında balıkçı teknesi ile gemi çarpıştı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında As Rosaıla adlı gemi, içinde 2 kişinin bulunduğu balıkçı teknesine çarptı. Teknede bulunan 2 kişiden bir olay yerinde, diğeri de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında balıkçı teknesi ile gemi çarpıştı
yavuz sultan selim köprüsü,tekne

Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında balıkçı teknesiyle geminin çarpıştığı kazada hastaneye kaldırılan 2 kişiden birinin daha yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

YARALI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında saat 16.00 sıralarında Portekiz Bandralı As Rosaila adlı gemi ile içinde 3 kişinin bulunduğu balıkçı teknesinin çarpıştığı kazada 1 kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, 2 kişi de kurtarılarak hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılan bir kişinin daha yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybettiği öğrenildi.

KIYI EMNİYETİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Çarpışmanın ardından balıkçı teknesi batarken, ihbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında As Rosaıla isimli bir gemiyle içinde 2 kişi bulunan 7 metre boyundaki bir balıkçı teknesinin çatışması üzerine Kurtarma-12 ve Mehmetçik römorkörümüz, KEGM-8 ve Tahlisiye-1 botumuz ve balıkadamlarımız ivedilikle olay bölgesine gönderildi” denildi.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında balıkçı teknesi ile gemi çarpıştı

Yarı batık teknenin Poyraz Limanı'na çekildiği ve kaza nedeniyle deniz kirliliği yaşanmadığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...